O nama


HEEZ


Kompanija „Heez transport“ d.o.o.Tuzla osnovana je 2010.godine. Iako je prvobitna zamisao firme bilo bavljenje međunarodnim transportom, zbog komplikovane procedure prilikom dobivanja određenih dozvola, firma je nakon izvjesnog vremena prestala da se bavim ovom djelatnošću.
Potom „Heez transport“ d.o.o.Tuzla otvara „Dispatch center“ koji na teritoriji Bosne i Hercegovine pruža dispečerske, intelektualne i consulting usluge firmi od istog osnivača na području Sjedinjenih Američkih Država. Od 2016.godine „Heez transport“ d.o.o.počinje sa ozbiljnijim ulaganjem na teritoriji Bosne i Hercegovine. Fokus je bio na niskogradnji i visokogradnji. Započinju sve veća ulaganja u vozila, mašine i postrojenja te u ljudske kapacitete kada kreće sve veći zamah zapošljavanja i poslovnih poduhavata.
Kada je u pitanju niskogradnja kompanija je radila na Koridoru VC na dionici puta Sarajevo-Zenica, zatim na sanaciji „Bijelog mora“ u kompleksu „Sisecam Soda Lukavac“ te izgradnji brane u „Natron-Hayat“ u Maglaju. Iza nas je i projekat izgradnje fudbalskog terena sa umjetnom travom u Gradu Tuzla za potrebe Fudbalskog kluba „Tuzla City“. Što se tiče visokogradnje, u Gradu Tuzla u toku je izgradnja stambeno-poslovnog objekta veličine 28.000m2 vrijednog blizu 35 miliona KM. „Heez transport“ d.o.o.Tuzla posjeduje vozni park sa više od 25 teretnih vozila, među kojima je i pumpa za beton te desetak miksera. Kompanija je i strateški partner u „Sisecam Soda Lukavac“ gdje više od 120 uposlenih radi na poslovima pakovanja, utovara i otpreme sode. Proteklih godina „Heez“ ulaže značajne naore u cilju unapređenja svih poslovnih procesa kompanije. Sposoban tim uposlenika, kvalitetna usluga, povoljna cijena i zadovoljni klijenti je put kojim korača ova kompanija.

Ukoliko imate dodatni upit ili specifičan zahtjev kontaktirajte nas


Kontakt